feedback

alertă

Avand in vedere volumele mari de expeditii estimate pentru acest sfarsit de an, din 18.11.2016 FAN Courier suspenda serviciul RED CODE pe o perioada nedeterminata. Multumim pentru intelegere.

Despre FAN

Oriunde, cu placere.

Suntem liderul serviciilor de curierat din Romania inca din anul 2006 si ne dorim sa ramanem in continuare partenerul de incredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeasi pasiune si daruire pentru fiecare livrare efectuata.

In fiecare noapte, masinile FAN Courier strabat peste 78,500 de kilometri, aproape dublul lungimii Ecuatorului, acoperind 105 de trasee pe intreaga suprafata a tarii. Micsoram distantele dintre oameni si nu incetinim niciodata ritmul pentru ca avem cei mai dedicati curieri, o echipa minunata, gata oricand sa primeasca noi membri.

Brand de top, clienti fericiti

Infiintat in 1998 de catre Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu, FAN Courier se afla pe locul 12 in Top 100 al celor mai cunoscute si longevive branduri romanesti, pozitie acordata in fiecare an de revista Biz, si pe primul loc in topul SUPERBRANDS, la categoria “Transport & Courier Service”.

Toate premiile si distinctiile castigate de-a lungul anilor se datoreaza atat unei strategii de afaceri solide si investitiilor permanente, cat si increderii pe care am reusit sa o castigam, an de an, din partea clientilor nostri, prin responsabilitate si implicare.

Locul 12 in Top 100 cele mai cunoscute si longevive branduri romanesti, realizat anual de publicatia BIZ

Lider la categoria “Transport & Courier Service” în cadrul competiției SUPERBRANDS 20015-20016

Felix Patrascanu, cofondator FAN Courier – desemnat Antreprenorul Anului de catre publicatia Business Review, Manager of The Year acordat în 2014 de Govnet, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Curierat, Premiul de Excelenta pentru leadership oferit in cadrul Galei Business Days 2015

Company of the Year, acordat de Govnet 2014 si 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Curierat

Best Web Aplication, acordat de Govnet în 2014 si 2015 aplicatiei Self AWB in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Curierat

Romanian Courier Business Awards 2014, premiu acordat de GOVNET
in cadrul Galei Premiilor de Excelenta în Curierat

Laureat anual (Locul I) si Premiul de Excelenta in Topul National al Firmelor intocmit de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Adrian Mihai a fost nominalizat în cadrul competiției EY Entrepreneur of the Year 2014

Laureat anual (Locul I) in Topul National al Firmelor Private din Romania organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Investment of the Year, acordat de Govnet în 2015 investitiei in HUBul FAN Brasov, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Curierat

Best Courier Company, acordat in cadrul Romanian eCommerce Awards Gala 2015

Laureat anual (Locul I) in Topul National al Firmelor din Romania, intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Acoperire 100%, 123 de filiale

Tinem pasul cu noile tendinte in materie de tehnologie, investind constant atat in noi servicii cu valoare adaugata pentru clienti, cat si in dezvoltarea si perfectionarea celor care ne reprezinta, a curierilor care au grija ca toate livrarile sa ajunga in cele mai bune conditii la destintie.

Investitiile din ultimii ani in IT, sedii locale mai mari si mai moderne, training si innoirea parcului auto au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport si expediere, plasand FAN Courier in topul celor mai moderne companii autohtone.

Avem o acoperire nationala 100%, 123 de filiale in toata tara si o flota auto de peste 3100 de vehicule, gata oricand sa ajunga in orice punct al tarii intr-un timp cat mai scurt.
An de an, numarul localitatilor deservite fara kilometri suplimentari creste, serviciile noastre de expediere fiind disponibile atat la nivel national, cat si international, prin parteneriate solide.

Alaturi de comunitate

Ne implicam in comunitatea din care facem parte pentru ca stim ca o companie solida are nevoie de oameni dedicati si de relatii pe termen lung.

Incurajam excelenta si copiii talentati, invingatorii care reusesc sa depaseasca cele mai grele obstacole. Ne regasim in povestile celor care cauta intotdeuna succesul, iar acest lucru ne motiveaza sa ducem mai departe demersul nostru.

Cu incredere, spre viitor.

In fiecare zi, peste o suta treizeci de mii de colete sunt impachetate cu grija si predate curierilor pentru a le duce mai departe partenerilor, prietenilor si persoanelor dragi.
Strabatem impreuna lumea in lung si-n lat, iar cu fiecare livrare ducem mai departe mesajele pe care distantele le separa. Tu unde vrei sa trimiti urmatorul colet?

Intra si viziteaza sediul central FAN Courier

descoperă tur virtual