Print & Go

Print & Go este primul serviciu din Romania prin care corespondenta este tiparita, envelopata si expediata intr-un termen mediu de 24 de ore de la confirmarea comenzii din partea clientului, indiferent de locatia acestuia si adresa de destinatie

CARACTERISTICI

 • Print & Go reprezinta solutia automata oferita de FAN Courier pentru printarea si expedierea unei game largi de documente: facturi, notificari, insert flyere sau brosuri.
 • Serviciul este disponibil si prin integrarea cu aplicatia SelfAWB. Avand integrata aplicatia SelfAWB, clientii FAN Courier care expediaza plicul au posibilitatea de a trimite documentele in acelasi timp cu generarea AWB-urilor. Acestia vor elimina astfel investitia pentru dezvoltarea unei aplicatii proprii.

DOCUMENTE ACCEPTATE:

 • Documente electronice care se printeaza in forma transmisa de catre client (facturi, instiintari, notificari etc.);
 • Documente intocmite utilizand un sablon cu date variabile, insotit de un fisier tabelat cu informatiile variabile ce trebuie completate pe fiecare document;
 • Documentele preluate direct din sistemul informatic al clientului (ex.: soft facturare) fara modificari ce necesita interventia clientului. Prelucrarile pot consta in: extragere de informatie in scopul rearanjarii in pagina, filtrarii sau restructurarii de informatie sau tiparire in conditii speciale (simplex/duplex, orientare in pagina, tipuri de coli diferite);

SECURITATEA INFORMATIEI

 • Procesul de transmitere a informațiilor va fi realizat prin canale securizate;
 • Am implementat Sistemul de Management al Securitatii Informatiei, fiind certificati ISO 27001: 2013; accesul la informatii este exclusiv prin VPN, folosind doar reteaua interna FAN Courier. Pentru o securizare cat mai eficienta a datelor se vor folosi urmatoarele protocoale:

SSL – protocol de securitate in comunicarea prin internet. Acest tip de securitate se ofera clientilor prin integrarea platformei SelfAWB.

SFTP – protocol de securitate ce va fi folosit pentru accesul locatiilor individuale de tip FTP. Accesul se realizeaza prin date de autentificare si chei electronice de criptare, dedicate fiecarui client.

CUM FUNCTIONEAZA?

 1. Se trimite fisierul in varianta electronica pe adresa go@fancourier.ro sau prin canale securizate, impreuna cu toate conditiile tehnice si grafice necesare.
 2. FAN Courier analizeaza documentul in functie de tipul acestuia si il pregateste de tipar respectand specificatiile tehnice sau ofera solutii grafice.
 3. Dupa ce primeste confirmarea clientului, FAN Courier tipareste documentul si il envelopeaza. La solicitarea clientului se pot insera de asemenea flyere sau brosuri.
 4. FAN Courier expediaza plicul oriunde in Romania, intr-un termen mediu de 24 de ore.

 

TARIFE

Solicita o oferta personalizata la adresa sales.bucuresti@fancourier.ro.

Acoperire

Serviciul este disponibil tuturor clientilor, oriunde in Romania.

Cum să ambalezi corect? află mai multe