feedback

alertă

Avand in vedere volumele mari de expeditii estimate pentru acest sfarsit de an, din 18.11.2016 FAN Courier suspenda serviciul RED CODE pe o perioada nedeterminata. Multumim pentru intelegere.

Servicii

Statutul de lider de piata, dobandit prin profesionalism, siguranta si rapiditate, este o garantie a calitatii serviciilor noastre, adaptate de fiecare data cerintelor specifice ale clientilor nostri.

Indiferent de marimea si natura business-ului tau, suntem aici sa-ti oferim cea mai buna solutie de livrare, oriunde, oricand, cu placere.

Cum să ambalezi corect? află mai multe

Curierat intern

standard

Standard

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 50 kg și 60x50x30 cm), într-un termen minim de 24h și maxim 72h.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

CONT COLECTOR

RETUR DOCUMENTE

ePOD / oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

red

Red code

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 5 kg si 30x30x30 cm), până în ora 10:00 a zilei următoare.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

CONT COLECTOR

RETUR DOCUMENTE

ePOD / oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

express

Loco Sameday

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 10 kg si 15x25x35 cm) în același oraș, într-un termen maxim de 1h, 2h, 4h si 6h.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

CONT COLECTOR

RETUR DOCUMENTE

ePOD / oPOD

collect

Collect Point

Poți ridica și trimite plicuri (max 500 gr) si colete (max 10 kg) direct din locația parteneră FAN Courier care îți este cel mai la îndemână și pe care o alegi chiar tu. Serviciul este disponibil în 2 variante, alege-o pe cea care te avantajează.

Collect Point prin rețeaua PayPoint Colet Expres

Opțiune de ridicare a produselor comandate online, din magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres.

mai mult

Collect Point prin reteaua OMV si Petrom

Expedieri 7 zile din 7 din punctele de colectare partenere OMV și Petrom din toată țara.

mai mult

icon-produse-albe

Produse albe

Serviciul presupune livrare în regim Cargo într-un termen de 2 – 3 zile lucrătoare de la data preluării/ridicării.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

CONT COLECTOR

RETUR DOCUMENTE

ePOD / oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

icon-locker

eBOX

eBOX by FAN Courier este o optiune de livrare a produselor comandate online, in oricare dintre lockerele eBOX amplasate in diverse locatii din Bucuresti.

ASIGURARE

ePOD / oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

caiet

Caiet de sarcini

Serviciul presupune ridicarea unei expedieri de tip Caiet de Sarcini (achiziție marfă în numele clientului).

ePOD / oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

express

Ramburs Cont colector

Serviciu de tip contra-ramburs ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea expedițiilor cu ramburs încasat în cont colector, într-un termen minim de 24h și maxim de 72h de la momentul ridicării și virarea rambursurilor în contul clientului expeditor, într-un termen de 48h de la momentul livrării expediției de tur.

Curierat internațional

Rutier in Europa

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 50 kg, în majoritatea statelor Europei.

mai mult

Aerian Worldwide

Serviciu ce presupune ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 50 kg, oriunde în lume.

mai mult

Transport marfă

Transport marfă

Serviciu de transport marfă ce presupune transportul mărfurilor de peste 50 kg.

Produse albe > 50 kg

Serviciu de transport marfă ce presupune transportul mărfurilor de peste 50 kg ce conțin produse albe (electrocasnice).

Servicii speciale

Print & GO

Primul serviciu din Romania prin care corespondenta este tiparita, envelopata si expediata intr-un termen mediu de 24 de ore de la cofirmarea comenzii din partea clientului, indiferent de adresa.

mai mult

Eurocargo

Serviciul Eurocargo a fost dezvoltat pentru a veni in completarea portofoliului de servicii, oferind partenerilor nostri posibilitatea de a externaliza un procent din ce in ce mai ridicat de activitati logistice si de transport.
Eurocargo presupune transport rutier international, de marfuri, in regim de grupaj si transporturi dedicate, aeriene si maritime.

mai mult

Supply Chain

Solutii eCommerce

FAN Courier a dezvoltat extensii de curierat pentru platformele de comert online PrestaShop, OpenCart, Magento si WooCommerce.

Pe scurt, daca doresti sa te lansezi in domeniul e-commerce si nu ai un specialist care sa iti dezvolte site-ul, poti integra rapid serviciile FAN Courier.

mai mult